Uygulamadan
- Yayına Hazır uygulamasını aç.
- Ayarlar → Hesap → Hesabı sil adımını izle.
- Onayla. Silme işlemi hemen başlar.
E-posta ile
Uygulamaya erişemiyorsan, hesabına bağlı e-posta adresinden info@yuix.org adresine "Hesap silme talebi" konusuyla yazabilirsin. Talebin 30 gün içinde sonuçlandırılır.
Silindiğinde ne oluyor
| Veri | Ne oluyor |
|---|---|
| Yüklediğin videolar ve işlenmiş sonuçlar | Depolamadan silinir |
| Konuşma metinleri (transkript) | Silinir |
| İş kayıtları ve geçmiş | Silinir |
| Google hesap bağlantın ve e-posta adresin | Silinir |
| Cihaz kayıtların ve bildirim anahtarların | Silinir |
| Açık oturumların | Anında geçersiz olur |
Geri alınamaz
Hesap silme geri alınamaz. İşlenmiş videolarından saklamak istediklerini silmeden önce cihazına indir.
Süre
Hesap kaydın ve oturumların anında silinir. Depolamadaki dosyaların en geç 30 gün içinde tamamen yok edilir. Mevzuatın zorunlu kıldığı hâller dışında hiçbir veri saklanmaz.
Sadece bir videoyu silmek
Hesabının tamamını silmek istemiyorsan, tek tek videolarını uygulamadaki video listesinden kaldırabilirsin. İşlenmemiş videolar ve sonuçları zaten en fazla 30 gün saklanır.